aula de música a terrassa

17/3 Master Class de MIKI SANTAMARIA

AJORNAT

19h30 Master Class de MIKI SANTAMARIA

Conegut a casa nostra principalment per ser el baixista de Doctor Prats, en Miki ha viatjat per tot el món actuant en solitari, fent concerts, masterclasses o demostracions amb el recolzament de Yamaha, ha treballat amb artistes i espectacles de renom com el musical Rock of Ages (EEUU), va girar amb Burn The Floor el 2016 per Austràlia, Japó i Anglaterra, ha gravat a l’estudi amb Phredley Brown (guitarrista de Bruno Mars), també ha gravat per David Otero, Arnau Griso, Suu, Pirat’s Sound Sistema, etc.

Ha estat el baixista de la banda de programes de televisió com Operación Triunfo, Bailando con las Estrellas o La Marató de TV3 i té un canal de YouTube amb més de 150mil seguidors i mil·lions de visites.

El 2019 va estrenar la seva propia escola online “Escuela de Bajistas”.

A la masterclass Miki ens parlarà del paper del baix en una banda, els elements que conformen un bon so, parlarà de les diferents tècniques que es poden executar amb el baix i compartirà diferents idees i exercicis que ens poden ajudar a millorar el nostre sentit rítmic, entre altres. Els últims minuts de la masterclass els dedicarà a respondre les preguntes i dubtes dels assistents.

Una masterclass dirigida no només als baixistes sino a qualsevol músic o aficionat, i és que la majoria dels continguts que aprenguis els podràs aplicar a la pràctica d’altres instruments.

www.escueladebajistas.com

Info i Reserves: 93 733 23 65 - 5 € Alumnes Aula de Música Gratuït!

A les 21h JAM SESSION al Cafè de l'Aula amb:
Ivette Santamaria, veu
Oriol L. Calle, piano
Miki Santamaria, baix elèctric
Oscar Jorba, bateria

Activitat enmarcada al 39è Festival Jazz Terrassa
Enllaç MASTER CLASS
Enllaç JAM SESSION

Aula de música de Terrassa

  Carrer Doctor Ullés 62-64,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 733 23 65