aula de música a terrassa

Andrés Gil


Piano

Professor de piano amb titulació de grau professional pel Conservatori superior de música del Liceu i estudis de música moderna i jazz amb Mestres nordamericans i a L´Aula de Jazz.

Formació i estudis :
Inicia els estudis de piano als set anys fins acabar la seva graduació al "Conservatori Superior de música del Liceu".
Segueix perfeccionament en les especialitats de piano, clavicèmbal i música barroca amb Lidya Guerberov i Ludovica Mosca.
Obté el seu primer premi de piano als 16 anys en el "Concurs de Joves Intèrprets de Vilafranca del Penedès"
Curs de “música contemporánea” al Conservatori municipal de Barcelona.
Estudia harmonia, improvisació i tècniques de jazz amb Andrew Phillips, Michael Grossman ,Maurici Villavechia i Josep Mª Balanyá.
Estudis d´informática musical, educació de l´oíde i solgeig modern a L´Aula de música moderna i jazz de Barcelona.
Recenment asisteix regularment a les Master class impartides per Mestres com Chick Corea, Chucho Valdes, Joshua Redman I d’altres al Conservatori del Liceu.

Concerts i activitats professionals:
Als 19 anys forma al costat d'altres músics i creatius el col.lectiu "Mannà" dins d'un context que integra musicals, poesia, imatge que ofereix múltiples gires sota el patrocini de Joventuts Musicals.
És requerit per compondre i dirigir la música per a l'obra teatral "Teoria dels cossos" homenatge a l'insígne poeta català Gabriel Ferrater.
El 1982 inaugura la primera edició del "Festival de música clàssica de Puigcerdà" en un concert amb obres de Mozart, Chopin, Satie, Debussy, Albéniz.
A finals del 1987 col.labora amb el director d'orquestra Josep Ferrer (Orquestra Simfònica de St Cugat) en el muntatge d'òperes de cambra: Norma, Orfeu i Eurídice, Glòria (Vivaldi) etc. en col.laboració amb “Amics de l’opera de Sabadell”
En el transcurs de la seva carrera realitza una gran varietat de treballs i col.laboracions com a acompanyant de cantants lírics en recitals de lieder i opera amb Vicens Esteve, Paul Aitken, Hirotoshi Kikuchi.
Com a compositor i músic creatiu. el 1990 edita el seu primer disc compacte amb música pròpia "Introspeccions" per "Infinitum música" que és molt ben rebut i valorat per la crítica especialitzada.
Actualment interpreta nombrosos concerts amb les seves formacions habituals: "Mediterrania D&M" (música clàssica&dança) i "Dejazzvu" (jazzfunk).
És també acompanyant habitual de cantants i compon música per productores discogràfiques.
Ha actuat en nombrosos festivals internacionals com a compositor i intèrpret de la seva música compartint "cartell" i escenari amb músics com Mychael Nyman, Wim Mertens, Nana Vasconcelos, Meredith Monk, Hans Joaquim Roedelius.
En el camp de la música clàssica ha efectuat gires per Catalunya, sud de França, Espanya, Sudáfrica i Emirats àrabs entre d’altres indrets.

Aula de música de Terrassa

  Carrer Doctor Ullés 62-64,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 733 23 65