Àngel Pujol


Saxos

Clarinets

Flauta travessera

Tible


Va obtenir els Graus Professional i Superior, tant de Saxòfon com de Tible al Conservatori del Liceu.

Els estudis professionals de saxòfon van ser cursats amb professors com Lluís Rovira, Miquel Bofill, Marta Guasch, Pedro Iturralde i Jean-Yves Formeau.

Va realitzar cursos d’Instrument, Llenguatge Modern, Combo, Harmonia i Big Band al Taller de Músics de Barcelona, dirigits per Oriol Bordes.

Va acabar el Grau Professional de Música Moderna al Conservatori del Bruc, estudiant amb reconeguts solistes del gènere com Mikel Andueza, Xavier Figuerola i Eladio Reinón.

La seva formació s’ha complementat amb diversos cursos com el “Curs d’iniciació a la producció musical amb ABLETON”, impartit per la professora Vanesa Paris (2016), un curs d’anàlisi, orquestració i composició al Conservatori de Bellaterra, anomenat “Filmscoring” (2016) impartit pels professors Lluís Vergés i Joan Albert Amargós, i, addicionalment, dos cursos de formació (2014‐2016) en instrumentació i composició amb Esteve Molero i Lluís Vergés (2017).

Com a instrumentista ha format part o col∙laborat en diverses orquestres i formacions d’arreu del país així com també amb grups de música lleugera: ball, jazz, pop, soul, dixieland, i petites formacions tipus conservatori. Algunes d’aquestes formacions han sigut: la Cobla‐Orquestra Galana, el quartet de saxos Saxocromia a 4, la Big‐Band de Barcelona ( actuant en festivals com el Festival de Jazz de San Sebastián, Vitoria‐Gasteiz, Montpelier, Festival de jazz Costa Brava, Terrassa, Àvila, Saragossa, etc…i acompanyant figures internacionals com Frank Wess (big‐band de Count Basie), Jessie Davis, Lucrecia (artista Cubana), Monica Green (cantant nordamericana) i altres artistes de menys renom, tant en actuacions com en enregistraments).

Va formar part de la Banda Simfònica de Música de l’Estat de Zacatecas (Mèxic) on va obtenir la plaça de solista, i també va actuar a la TV Azteca (la 3ª TV de llatinoamèrica).

També ha format part com a actor i músic de la companyia Comediants. Ha col∙laborat amb la Companyia Elèctrica Dharma. Ha participat en diverses ocasions amb l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, la Banda Municipal de Barcelona, la Big‐Band “Cotton Club, la Latin‐jazz Barceló‐Quintet, a l’orquestra del programa “Operación Triunfo”(2014), “Marcel Caselles sextet”.

A arrel de la seva inquietud de contínua formació en l’àmbit musical i de la composició, ha realitzat diversos arranjaments per a orquestres de ball i quartets de saxos i clarinets, així com també la d’una desena de sardanes.

Col∙labora en diverses formacions tant com a instrumentista de tible com de saxo, flauta i clarinet, i dirigeix les formacions de la Cobla Els Rossinyolets i Baix Llobregat.

Aula de música de Terrassa

  Carrer Arquímedes 221,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 733 23 65