Benjamín Sánchez


Piano


Un cop assolit el grau mig de piano clàssic, continua formant-se en música moderna de la mà dels mestres Ramon Montoliu i Lluis Olària i en piano modern amb Francesc Capella, José Reinoso i Roger Mas. Obté el títol superior de música moderna de Rockschool, vinculat al Trinity College of London, com a alumne del mestre Jeroni Pagan.

Pel que fa a experiència musical, ha dirigit nombrosos grups musicals en concerts i presentacions de cantants i instrumentistes, com el grup de deu músics del multitudinari Cor Gospel Barcelona o el grup acompanyant del Bobby Lewis Gospel Choir, de Nova York.

També ha format part com a pianista o teclista de formacions com Supervega, Trastienda, la Buk's Band, Eisac Project o Benji Duet. I com a pianista acompanyant del grup vocal Zetzània, Gospel Clot, +QVoz o de cantants com Saray Dánez o la guineana Betty Akna. També ha fet nombroses col.laboracions com a pianista d'estudi i és professor de música des de fa 15 anys.

Actualment, és professor multidisciplinar a l'Aula de Música de Terrassa. I també cal destacar que entre altres activitats acompanya el Cor de Gospel Sant Cugat, dirigit per Erwyn Seerutton, és acompanyant junt amb el guitarrista Joan Tena del cantautor veneçolà Jorge Tylki i forma duet musical amb Jose Cañal en el grup de versions Recover.

Aula de música de Terrassa

  Carrer Arquímedes 221,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 733 23 65