aula de música a terrassa

David Nuri


Saxos

Combos


Titulat superior en interpretació de saxo jazz per l'ESEM Taller de Músics.

Natural de Centelles, en David comença a tocar el saxo alt amb 10 anys a l'escola municipal del seu poble. Anys més tard canvia el saxo alt pel saxo tenor i comença a tocar amb músics d'arreu de la comarca. Durant els anys al Taller de Músics, va rebre classes de Gabriel Amargant, Vicent Macià, Marcel·lí Bayer i Raül Reverter, així com “masterclasses” de Perico Sambeat o Pat Martino.

Va formar part del grup Bonobos del que era cantant i saxofonista amb els que va tocar durant 6 anys per arreu del territori català. Amb aquest grup va enregistrar els discs “Animalànima” i “Crida”. A part, va formar part de la gira mexicana del grup Txarango i va participar en el final de gira 2016 dels Catarres, amb els que ha gravat el seu últim disc “Tots els Meus Principis”.

Ha format part d'altres formacions i ha col·laborat amb altres músics com Nyandú, Victor Nin, Babylon Roots Wolfish, Nuna, Laura Cruells, Jambalaya, La Selva Big Band, etc. També ha participat en festivals com U-Zona Reggae, Voll-Damm Festival de Jazz de Vic, Acampada Jove, Festival Connexions, Clownia Festival o Telecogresca.

Actualment, en David compagina les classes a l'Aula de Música de Terrassa amb el llançament del seu nou projecte en solitari i la col·laboració amb diverses formacions.

Aula de música de Terrassa

  Carrer Arquímedes 221,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 733 23 65