aula de música a terrassa

Instruments

instruments de música a Terrassa

Classes individuals: Aquesta opció va dirigida als alumnes que volen assolir un nivell més elevat amb un seguiment individualitzat i optimitzat per a cada aspecte que necessiti millorar-se.

Classes duals: Modalitat de classe ideal per a aquells alumnes que tenen la possibilitat de practicar junts. D'aquesta manera la motivació entre ells juga un paper molt important en l'aprenentatge.

Classes en grup: La música és un treball de conjunt on s'ha d'aprendre a tocar i escoltar, per això oferim classes d'instrument en grup adequades a cada nivell. És una molt bona opció per a un primer contacte amb l'aprenentatge musical on els alumnes es motiven pel treball de conjunt que els resulta més dinàmic i atractiu.

Piano, clavecí i baix continu; Guitarra elèctrica, acústica, clàssica i flamenca; Ukelele; Cant; Acordió; Baix elèctric i contrabaix; Bateria i percussions; Violí, viola, violoncel; clarinets, saxos, trompeta, trombó, trompa, tuba, flauta travessera, instruments tradicionals, bandurria, mandolina, llaüt, oboè...

Aula de música de Terrassa

  Carrer Doctor Ullés 62-64,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 733 23 65