aula de música a terrassa

L’Aula de Música i El Cafè de l’Aula, junts en un nou local

L’Aula de Música de Terrassa i El Cafè de l’Aula van estrenar el 10 de setembre unes noves i unificades instal·lacions. El nou local, que combina 12 aules de formació i sala de concerts amb bar-restaurant, està situat al carrer Doctor Ullés número 62-64. 

La idea es va gestar fa gairebé 3 anys, amb la recerca del local i l’elaboració dels estudis i projectes. La pandèmia va afectar el ritme d’execució dels treballs però, finalment, s’han creat unes instal·lacions a mida, amb totes les consideracions tècniques, acústiques i d’il·luminació.

Les 12 classes estan totalment aïllades acústicament per poder utilitzar-se simultàniament i compten amb un sistema de renovació d’aire automàtic.

El Cafè de l’Aula estarà obert a partir de les 3 de la tarda i oferirà bernars, sopars, begudes i copes, tot maridat amb bona música. La programació estable de concerts es recuperarà al mes de novembre i també les jam-sessions, que serán com sempre, els dimarts.

El projecte, que va celebrar el seu desè aniversari al 2018, reneix amb la mateixa passió per la música, la gastronomia i el bon ambient de sempre però amb unes instal·lacions fetes a mida i de gran qualitat.

El principal objectiu de l’Aula és transmetre la música des d’una experiència vivencial, amb una metodologia dinàmica, amena i seriosa amb un equip pedagògic format per professionals en actiu.

Amb aquesta aposta per la millora contínua, l’Aula de Música i El Cafè de l’Aula volen seguir sumant qualitat al seu projecte, tant pel que fa a l’ensenyament musical com pel que fa a l’oferta de música en directe maridada amb una carta variada i un celler exclusiu i únic a Terrassa.

 

Aula de música de Terrassa

  Carrer Doctor Ullés 62-64,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 733 23 65