aula de música a terrassa

Laura Herzog


Llenguatges


Nascuda a Terrassa al 1988. Als 7 anys comença els seus estudis musicals al Conservatori Municipal de Música de Terrassa. Després de cursar 1 any de trombó amb en John Dubuclet com a professor, inicia els seus estudis de saxo clàssic fins a obtenir el Grau Professional amb el mestre Albert Julià.

Per altra banda, dedica la seva vida professional a la primera infància exercint d'educadora infantil i especialista de música en diferents centres. Paral·lelament, va adquirint formació en mètodes de sensibilització i estimulació musical específica en l'etapa dels 0 als 6 anys: Tot Sona de la Dàmaris Gelabert, Música i Valors de l'Eulàlia Abad, entre d'altres.

És també professora certificada en Educació Musical Primerenca en Music Learning Theory, d'Edwin Gordon. Fa 7 anys que es va iniciar en la docència musical combinant les seves dues grans passions impartint també tallers de música en família amb infants de 0 a 3 anys. A través de la Federació Catalana d'Entitats Corals va adquirir formació en aquest camp i ha dirigit la Coral Infantil Clau de Sol de Matadepera durant 4 cursos.

La seva inquietud pedagògica la porta a estar continuament formant-se en qualsevol àmbit que l'acosti a la millora en la seva tasca docent amb els infants.

Gaudeix enormement cantant i és per aquest motiu que va formar part del grup vocal Singfònics des dels seus inicis al 2010 fins al 2017.

Aula de música de Terrassa

  Carrer Arquímedes 221,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 733 23 65