aula de música a terrassa

Laura Herzog


Llenguatges

Nascuda a Terrassa al 1988. Als 7 anys comença els seus estudis musicals al Conservatori Municipal de Música de Terrassa. Després de cursar 1 any de trombó amb en John Dubuclet com a professor, inicia els seus estudis de saxo clàssic fins a obtenir el Grau Professional amb el mestre Albert Julià.

Per altra banda, dedica la seva vida professional a la primera infància exercint d'educadora infantil i especialista de música en diferents centres. Paral·lelament, va adquirint formació en mètodes de sensibilització i estimulació musical específica en l'etapa dels 0 als 6 anys: Tot Sona de la Dàmaris Gelabert, Música i Valors de l'Eulàlia Abad, entre d'altres.

És també professora certificada en Educació Musical Primerenca en Music Learning Theory, d'Edwin Gordon. Fa 7 anys que es va iniciar en la docència musical combinant les seves dues grans passions impartint també tallers de música en família amb infants de 0 a 3 anys. A través de la Federació Catalana d'Entitats Corals va adquirir formació en aquest camp i ha dirigit la Coral Infantil Clau de Sol de Matadepera durant 4 cursos.

La seva inquietud pedagògica la porta a estar continuament formant-se en qualsevol àmbit que l'acosti a la millora en la seva tasca docent amb els infants.

Gaudeix enormement cantant i és per aquest motiu que va formar part del grup vocal Singfònics des dels seus inicis al 2010 fins al 2017.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Aula de música de Terrassa

  Carrer Doctor Ullés 62-64,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 733 23 65