aula de música a terrassa

Marc Poch


Bateria

Comença a cursar percussió clàssica al Conservatori de música d’Igualada i fa el salt al modern per especialitzar-se en bateria, segueix estudiant en escoles privades amb professors de renom.

Els últims anys ha estat volcat en la docència i tocant en diferents formacions.

Forma part del grup català Terratombats amb el qual ha enregistrat “Que no et prengui el pèl”, “Mitjons Blancs”, “Aires de Primavera”, “20:14” i “Bestial” compartint col·laboracions amb artistes com Cesk Freixas, Carles Belda i Albert Plà i cartell amb grups com La Troba Kung Fú, Manel, Els Catarres, Txarango, la Pegatina etc... participant en festivals com l’Acampada Jove, l’ Aphonica de Banyoles, el Festivalot...

També forma part del grup 2princesesbarbudes que ha enregistrat “L’enciclopèdia baixeta de la nit” i “Sempre de Vacances” amb qui toca per tot el territori català i ha fet gira per Espanya i França. Actualment  també és bateria dels grups Cabaret Misêria i Karaokes Band.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Aula de música de Terrassa

  Carrer Doctor Ullés 62-64,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 733 23 65