Maria Del Rio


Cant


Nascuda a Barcelona l’any 1991, inicia els seus estudis musicals a l’escola Musicant amb només 3 anys, i amb 15 adquireix el grau mitjà en l’especialitat de flauta travessera. Durant tots aquests anys es forma en solfeig, llenguatge musical i cant coral. Als 13 fa la primera aparició com a cantant solista a l’Auditori de Barcelona a la trobada de corals Cantània 2005/2006.

Gràcies al cant Coral comença a agafar interès per la veu com a instrument i als 18 anys, paral·lelament als estudis de realització de vídeo i so, comença a formar-se a nivell professional de la mà de professores com Mayte Alguacil o Celeste Alías.

Als 21 anys es prepara per les proves d’accés al grau superior a l’Aula de música Moderna i Jazz del Conservatori del Liceu. Allà rep classes de Santi Careta, Hugo Astudillo, Bartolomeo Barenghi, Celeste, Mayte, etc.

L’Any 2014 entra al Conservatori Superior del Liceu a la modalitat d’interpretació cant jazz, rebent classes amb professors com Carme Canela, Julianne Heinemann, Celeste Alías, Horacio Fumero, David Mengual, Llibert Fortuny, Ramón Prats, etc..on actualment està cursant l’últim any.

Durant tots aquests anys ha col.laborat, ha estat i és membre de vàries bandes com Drop Collective,  amb qui acaba de llençar el seu primer disc, Del Río Quintet, Papaya Xpósito, La Big Band del Liceu..., ha impartit classes de cant individual i coral a diferents escoles i ha actuat a sales i escenaris d’arreu de Catalunya.

Actualment ha començat el seu propi projecte a duet amb el nom de Delight.

Aula de música de Terrassa

  Carrer Arquímedes 221,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 733 23 65