aula de música a terrassa

Nou Casal d'Estiu

Aquest any a més dels cursos d'estiu que com cada any contempla grups o classes individuals en dues sessions setmanals oferim el nou Casal d'Estiu per a nens i nenes de 3 a 12 anys.

El casal està estructurat setmanalment amb la creació́ d’un espectacle musical, amb assaigs de ball, cançó́, tallers plàstics i teatre. L’objectiu és gaudir d’una experiència artística i creativa que els ajudarà a aprofundir els seus coneixements musicals i desenvoluparan l’interès per les arts plàstiques i escèniques.

Durant el casal hi haurà classes de música, piano, guitarra, batucada i percussió, cant, dansa i moviment, a més de tallers de producció visual, endevinalles, reciclatge, disfresses i construccions d’instruments, jocs a l’aire lliure amb una sortida diària al parc de Sant Jordi.

Una vegada a la setmana, tindrem un artista convidat que ens explicarà el seu instrument i ens farà una petita demostració musical. Els divendres a la tarda es realitzarà una petita representació als pares del tema treballat durant la setmana.

L’horari de les activitats és de 9h a 13h i de 15h a 17h. Per als pares que necessitin altres opcions oferim servei d’acollida de 8h a 9h i servei de menjador de 13h a 15h. Els nens hauran de portar esmorzar.

Aula de música de Terrassa

  Carrer Doctor Ullés 62-64,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 733 23 65