aula de música a terrassa

Roberto Albrecia


Saxos

Clarinets

Combo

Natural de Tenerife (Illes Canàries) comença els seus estudis de saxo de Grau Mitjà al Conservatori Superior de Santa Cruz de Tenerife, compaginant-los amb formació "jazzística" participant en molts cursos impartits per músics com Eric Mrienthal, Dick Oatts, Joe Lovano, Kike Perdomo, Bennie Moupin, Brandon Fields, Dave Weck.

Al 2006 arriba a Barcelona on acaba els seus estudis superiors a l’ESMUC (Escola Superior de música de Catalunya), en l'especialitat de jazz i música moderna. Compaginant com a professor en diferents escoles de Catalunya ha impartit "masterclass", tallers d'improvisació i Big band en diferents punts de la península, Conservatori Professional de Burgos, Conservatori de Palència i Escola de Música Aranda del Duero.Sempre com a músic actiu a l’escena i músic d’estudi, alguna ressenya a destacar, 2008 guanyador del "IV CONCURS DE JOVES INTÈRPRETS DE JAZZ DE CANÀRIES".
Membre de la BIG BAND DE CANÀRIES dirigida per Dick Oatts i Kike Perdomo que ha participat en nombrosos festivals de jazz com el "Voll-Damm Festival", "Festival de jazz de Madrid", "Festival de jazz de Canàries Heineken", i en gira europea.

Actualment participa en la segona gira del show "MUSIC HAS NO LIMITS" i també amb "POWAFUNK" i "CHARLIE MORENO BAND".

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Aula de música de Terrassa

  Carrer Doctor Ullés 62-64,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 733 23 65