aula de música a terrassa

Roc Calvet


Guitarra elèctrica, acústica, espanyola

Combo

Titulat superior en interpretació de guitarra jazz per l'Escola Superior de Música de Catalunya.

Músic eclèctic que conrea una gran varietat d'estils: jazz, rock, pop, blues i funk. Ha participat en la composició i els arranjaments del disc “Six tunes below zero” (Quadrant records, 2010) de la formació de jazz contemporani Eliptic project, i en el tribut en clau contemporània al saxofonista Wayne Shorter, editat pel segell Whataboutmusic sota el nom “Other worlds”.Aquest enregistrament fou sel.leccionat com un dels finalistes als premis enderrock 2013 en la categoria de jazz.

Els seus dos darrers enregistraments han estat “A strange kind of beauty”(whataboutmusic 2013) i “Broken quartet meet Josep Mª Farràs (Temps record 2013).

Ha col·laborat en el disc de DNK music “Caminos”, amb el grup de rock Rodeo Rose, i amb la big band de l’ESMUC en repetides ocasions, sota la direcció de Karlheinz Miklin i Perico Sambeat. Actualment ha participat en la gravació del disc “Tocant de peus al cel”(Temps record 2013) de la cantautora Aida Sstrings i en la gira de presentació del disc”Fora les cendres”(Temps record 2013) del grup Estúpida Erikah.

 

Aula de música de Terrassa

  Carrer Doctor Ullés 62-64,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 733 23 65