Sergi Torrejón


Combo

Llenguatge


A l’edat de 8 anys comença a estudiar música al Conservatori Municipal de Terrassa on realitza estudis de solfeig, harmonia, cor i piano amb professors com Víctor Estapé, Joan Manau, Ignasi Gómez, Jordi Ballester, Antoni Cardús i Lluís Alcalà, entre d’altres.

Anys més tard, després d’acabar estudis d’Enginyeria Civil a la UPC, s’ inicia en l’estudi de bateria com aficionat, però ben aviat sent interès pel jazz i comença a assistir a classes amb el baterista sabadellenc Jordi Gardeñas. A partir d’aquí es van succeint tallers de combos i Big Band, classes d’harmonia moderna i d’improvisació al Centre d’Estudis Musicals de Terrassa i el Conservatori Municipal de Terrassa amb músics com Daniel Rambla, Guim G. Balasch, Xavier Maureta i Dani Garcia.

Com experiències complementàries, ha assistit a tallers de bateria Jazz amb Roberto Faenzi, percussió afrocubana i Brasilera amb Joaquín Arteaga i Rogério Botter Maiao, taller d’improvisació lliure dintre del marc del festival de Jazz de Donosti amb el grup Triez i quatre edicions del Young Jazzpuzzle for Europe a Mouscron (Bèlgica) amb professors com Thomas Dewattripont, Antonie Cirri i Pierre Vaiana.

Ha tocat dintre de cicles de jazz jove i en el marc del Festival de Jazz de Terrassa, així com en el Teatre Alegria de Terrassa i el Teatre Almeria de Gràcia. Actualment estudia el grau superior en Jazz i Música Moderna al Conservatori Superior de Música del Liceu amb els porfessors Aldo Caviglia, Horacio Fumero, Víctor de Diego, David Mengual, Sergi Vergés, Iñaki Sandoval, Jaume Vilaseca, Matthew Simon i Llibert Fortuny entre d’altres.

 

Aula de música de Terrassa

  Carrer Arquímedes 221,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 733 23 65