aula de música a terrassa

Víctor Martínez


Guitarra elèctrica, acústica, espanyola

Combo

Amb 10 anys es va començar a interessar per la guitarra clàssica del seu pare. La culpa la tenia el rock. No va ser fins als 14 anys que va decidir comprar-se una guitarra elèctrica i començar a rebre classes.

Durant 5 anys va rebre classes particulars a càrrec de Roc Calvet, qui va despertar el seu interès per altres estils com el jazz, el blues i el funk. L’any 2009 es va diplomar com Enginyer Tècnic de Telecomunicacions (especialitat en so i imatge) a la UPC. Tot seguit va continuar els estudis musicals a l’Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori del Liceu (Barcelona), on es va diplomar el juny del 2011.

L’any 2016 finalitza el Grau Superior de Música (especialitat en interpretació de jazz i música moderna) al Conservatori del Liceu amb els professors Dani Pérez, Jordi Bonell i David Soler.

Es dedica a la docència musical des de l’any 2009 i és professor de guitarra l’Aula de Música de Terrassa. Col·labora amb My Sheet Music Transcriptions realitzant transcripcions professionals de guitarra.

Actualment forma part de diverses formacions com:

dCoded (progressiu/experimental)
The Funkenstein Trio (funk/jazz)
d’Callaos (flamenc/rock)
12Cuerdas (flamenc/jazz)
Tremenda Muela (funk/rock)
Sandra Bautista (cançó d’autora)

És soci fundador i secretari de l’Associació Mujazzt (col·lectiu de músics de jazz de Terrassa).

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Aula de música de Terrassa

  Carrer Doctor Ullés 62-64,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 733 23 65