aula de música a terrassa

Zazu Osés


Cant

Piano

La Zazu és una cantant de jazz a qui la seva passió per aquest estil musical l'ha portat a moure's dins el panorama musical de Barcelona, on resideix, desenvolupant la seva faceta de cantant, pianista, arranjadora i compositora.

Va cursar estudis de jazz vocal i el Barcelona Jazz Master (ESMUC), va seguir el programa "New York Comes to Groningen" (Holanda) i va fer un intercanvi amb la Purchase University (Nova York). És llicenciada en piano clàssic pel Conservatori Superior de Música de Badajoz, on també ha cursat grau mitjà de cant clàssic.

Durant els seus estudis a l'ESMUC ha treballat amb Francesc Capella en el seu propi projecte "S(w)inging Love", que s'ha convertit en el seu primer disc i ha estudiat amb la professora Mireia Lara i altres músics de l'escena jazzística catalana com Joan Moné, Lluís Vidal, Lluís Vergés, entre d'altres.

Recentment ha presentat el seu disc “S(W)inging Love” en diversos escenaris de Catalunya (Jazz Cava de Terrassa, entre d'altres) i convina la seva faceta de cantant amb la de docent -tant de nens i nenes, com adults- a diverses escoles de música moderna de la província de Barcelona.

La seva curiositat musical l'ha portat a ser membre del grup vocal i a capella, Ol'green i exerceix de directora de diversos grups vocals de música moderna de Barcelona.

La seva cançó original "Singing About Love", inclosa en el seu CD S(w)inging Love, ha guanyat el Premi del Públic d’Espanya i Portugal al concurs 'Shure Vocal Mastery'.

Aula de música de Terrassa

  Carrer Doctor Ullés 62-64,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 733 23 65